Kavurmalı Omletli Pideviç Tarifi

kavurmalı yumurtalı oideviç tarifi




Kavurmalı Omletli Pideviç Tarifi

--Malzemeler—


·         *2 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
·        * 50 gram kavurma
·        * 1 adet yumurta
·         *Bir ramazan pidesinin dörtte biri
·        * Yarım çay kaşığı tuz

--Yapılışı—


Tavaya 1 yemek kaşığı Ayçiçek yağı koyulur
Ardından kavurmaları koyup kızartılır
Farklı bir tenceye 1 yemek kaşığı Ayçiçek yağı koyulur
Üzerine 1 adet yumurta kırılır (karıştırılmaz olduğu gibi kızartılır)
Üzerine tuz eklenir
Ramazan pidesi dörde bölünür
1 tanesi alınarak içerisine kavurmalar yerleştirilir
Kavurmaların üzerine şekli değişmemiş yumurta eklenir.



AFİYET OLSUN…



                                                                   Mutfak Bilimi Saygıyla Sunar… 


0 yorum: