Kavurmalı Omletli Pideviç Tarifi
Kavurmalı Omletli Pideviç Tarifi
--Malzemeler—
· *2 yemek
kaşığı Ayçiçek yağı
· * 50 gram
kavurma
· * 1 adet
yumurta
· *Bir ramazan
pidesinin dörtte biri
· * Yarım çay
kaşığı tuz
--Yapılışı—
Tavaya 1 yemek kaşığı
Ayçiçek yağı koyulur
Ardından kavurmaları
koyup kızartılır
Farklı bir tenceye 1
yemek kaşığı Ayçiçek yağı koyulur
Üzerine 1 adet
yumurta kırılır (karıştırılmaz olduğu gibi kızartılır)
Üzerine tuz eklenir
Ramazan pidesi dörde
bölünür
1 tanesi alınarak
içerisine kavurmalar yerleştirilir
Kavurmaların üzerine şekli
değişmemiş yumurta eklenir.
AFİYET OLSUN…
Mutfak Bilimi Saygıyla Sunar…
0 yorum: